donderdag 14 april 2016

ALLE STEUN IS WELKOM...

                                                   


Naar goede gewoonte organiseren wij ook dit jaar ons “spaghettifestijn”, dat zal doorgaan op zaterdag 4 juni in feestzaal “Artichoke” in Erpe-Mere. (uitnodiging in bijlage)

Met de opbrengst ervan willen we het werk steunen van de Belgische NGO FACE for Children in Need, die in Caïro hulp en bijstand verleent aan duizenden straatkinderen. Die hulp is nu meer dan ooit nodig : in bijna alle buurlanden van Egypte is er oorlog, waardoor Egyptische “gastarbeiders” massaal terugkeren naar Caïro, waar de werkeloosheid al enorm is.  Het toerisme ligt er helemaal plat, de prijzen van basisgoederen gaan er met 20% per jaar omhoog en het verlenen van medische zorgen aan de straatkinderen wordt met de dag moeilijker.

Hopelijk kunnen wij ook ditmaal op uw steun rekenen…
Kaarten voor het “spaghettifestijn” bekomen kan via een mailtje, of op 0477 740455, of bij ons thuis in de Pontweg 22 in Haaltert.
Kan U er niet bij zijn en wil U ons toch een duwtje in de rug geven ? Wij bestellen ook aan huis, of U kan gewoon een kleine gift doen op onze rekening.

Wil U ons sponsoren, dat kan ook op hetzelfde rekeningnummer;                 (vanaf 25.00 € vermelding op de place-mat van het eetfestijn en aflevering van een sponsoring-attest)
Ook prijzen voor onze tombola zijn altijd welkom.
Kortom : alle steun is welkom, waarvoor alvast hartelijk dank !

Ons rekeningnummer is : BE22 0355 8064 2647 bij GEBABEBB op naam van De Dendervrienden van FACE c/o Etienne Cloots – 9450 Haaltert.

NOGMAALS DANK VOOR ALLE STEUN AAN ALLE SYMPATHISANTEN, SPONSORS EN VRIJWILLIGERS !




Blogarchief

Bijdragers