maandag 9 maart 2015

REALITY-FACE

Net terug van een bezoekje aan de projecten van FACE in Caïro… Ook Agnes, Elli en Saartje waren erbij.  (Zoals alle FACE-vrijwilligers dat doen, droegen we vanzelfsprekend onze reis- en verblijfskosten zelf)
We hebben eens te meer ter plaatse kunnen vaststellen dat de inspanningen van iedereen die zich de voorbije 10 jaar ingezet heeft voor FACE, geleid hebben tot prachtige realisaties. Wat ons nog het meest motiveert om dit project verder te blijven steunen is de “dubbele” toekomstgerichte “ visie die ons ter plaatse overduidelijk is geworden  : enerzijds  het aanbieden van warmte en genegenheid, verzorging en toekomstmogelijkheden voor de kinderen die er verblijven volgens de hoogst mogelijke standaard en anderzijds het “uitdeinen” van die missie van FACE als model voor de andere overheidsinstellingen voor kinderen, via een steeds toenemende nauwe samenwerking met de verschillende lokale Overheden en Ministeries.
Hier zijn enkele foto’s van ons bezoek…


PS. We lieten er ook zo’n 150 Kg. hulpgoederen en speelgoed achter, een klein voorsmaakje voor de volgende nokvolle container die hier klaar staat om eind maart te vertrekken . DIKKE MERCIE aan iedereen voor al die giften !










Blogarchief

Bijdragers